ljus? mörk? mörk? ljus?


LET THE NOISE RUN TROUGH YOUR HEAD.


fina värld, fina musik, fina saknad, fina pojke, fina flicka, fina fina fina fina

känner mig lite sådär ledsen men ändå lycklig på samma gång. känner mig lite sjuk på kärlek och skulle vilja ha lite nu, precis nu. kan du inte komma hit, c? värma mig lite, pussa mig lite, krama mig lite, säga lite fina saker så som du gör. så lovar jag att göra detsamma. om du bara kommer NU. medan jag väntar lägger jag upp fina låtar. sånna som får hjärtat lite varmare.
Bright Eyes & First Aid Kit - We're going to be friends
Laleh - Some die young
Tegan And Sara - You wouldn't like me
First Aid Kit - When i grow up.

har fått värstingdille på first aid. asnice. lyssna nya fina albumet vettja. lion's roar.

du och jag under täcket baby, det har gått flera veckor baby, sen vi låg där hos dig och du frågade mig "ska vi göra någonting äckligt baby?"


this is your life. right now. it doesn't wait for you to get back on your feet.


no i can't fall asleep, that's why i'm here with you tonight. can you lend me a dvd box or sing me a lullaby?


17

tisdagen den 17 januari, vilket betyder 18 månader sedan vi sprang ut mitt i sommaren för att försöka nakenbada i sjön lite längre bort. vi hade sett fram emot det hela kvällen och när vi äntligen kom dit hörde vi prat och skratt. "vad fan, vilka är här nu, klockan 02 på natten?!" tänkte vi. men vi bestämde oss för att inte ge oss av, vi satte oss ner på en sten och du bestämde dig för att låta som en älg, så de kanske blev rädda och sprang därifrån. hjälpte det? nej. vi fick väl bara vända hemåt iallafall, med våra handdukar torra som sandpapper. TILLS vi kom till grannens megastora pool. klockan var ju trots allt 02, alla sov ju, varför skulle vi inte kunna bada lite? vi gjorde det. doppade små delar av våra kroppar i grannens pool. sen gick vi stolta hem, med handukar blöta av poolvatten. fin sommardag. saknar fina sommaren. saknar fina dig just nu faktiskt.

en tisdagsfläta med ont i armen

har faktiskt tagit min nästsista twinrixspruta nu. känner mig riktigt redo för ett annat land nu. brukar vara lite flygrädd, men vem kan vara det när man får gratis alkohol och gratis mat där uppe högt upp över molnen?

mums på te och mums på dig

dricker karibiskt te och är alldeles för pigg för att klockan ska vara över tio och det är skola imorgonbitti. jag förstår inte vad mitt lilla sjuttonåriga jag tänkte när jag valde att ha engelska c på en måndagmorgon. det är nog dey mest jävla dumma valet jag någonsin gjort, men det är bara att ta sig igenom de 2 timmarna och 45 minuterna. sen är det över. iallafall på en vecka. ska fortsätta dricka mitt karibiska te nu. god.natt.

fina björnar

åh.åh.åh.åh. vad kan jag säga mer än, åh.åh.åh.åh?

en dag i morgon med träning på schemat och trötthet i kropp och ben

snart fredag och snart helg, så skönt. imorgon ska jag och han springa till satsfärjestad för att där köra ett spinningpass. jag kommer vara helt död efteråt, får ta med en banan i fickan att äta på hemvägen till honom. väl hemma har vi redan nu bestämt att titta på en film och somna när vi blir trötta. vilket kommer vara klockan 21.00. iallafall för en viss mig.
en liten låt här också. en liten låt för att man får fina kommentarer av fina vänner <3
en sådär fin låt som man kan lyssna på i repeat tusen gånger om.

iskalla händer och ett litet leende

jag minns när jag träffade dig där, i det kalla vintervädret, våra hjärtan var kalla, nerkylda på alla sätt och vis. likaså vilken kroppsdel som helst då det var flera minusgrader ute och vi skakade av kylan. men när jag träffade dig då i just den stunden så kändes det helt plötsligt mycket varmare. jag visste vem du var sedan tidigare, jag visste var du bodde, jag visste vad ni hade för en sorts bil, jag visste hur du var till sättet, jag visste vad du hette. du var ju den välkända fjortiskillen som jag hade hört både det ena och andra om. men när jag träffade dig då, den stunden, så gick du från mina dåliga tankar om dig till en människa som var något utav det finaste jag sett. vi pratade, pratade och pratade och du fick aldrig stopp på mig. jag fick aldrig stopp på dig. du var som en kille jag aldrig träffat tidigare, så spännande. jag gick hem, letade upp dig på facebook, på bilddagboken, överallt. jag hittade dig. men jag addade dig aldrig, för inte ville väl jag vara en påstridig tjej heller. jag väntade, vi pratade. jag väntade. vi pratade. och tillslut, fanns den där, en vänförfrågan. trodde aldrig att en vänförfrågan på facebook kunde betyda så mycket. men det kunde den visst. vi hittade på planer så som att tälta mitt ute i ingenstans, helst nära en sjö, så vi kunde bada. kanske nakenbada. det var nog vad vi båda drömde om. det är nog troligtvist fortfarande vad vi båda drömmer om, än idag. och jag vet, jag vet att min dröm, din dröm, kommer att slå in. någon dag. någon gång. det vet jag.

i do not. like. you.


hej.

att skolan börjar om några tillar känns inte kul. har ju haft ett så mysigt och fint jullov så det skulle kunna få vara liiiiite längre än såhär. sitter och fibblar med min alldeles skinande nya tumblrsida. fattar dock ingenting. ingenting.

der yek goshe


run emelie, run

nu är det dags att lägga på ett kol om jag ska vilja springa på stranden och leka baywatch om två månader. herre min gude vad jag har ätit godis under julen. tur att vår våg är förstörd. vill inte veta hur många godiskilon jag lagt på mig. dock lever man bara en gång och man ska passa på. right? men nu ska jag äta nyttig mat. det var faktiskt mitt nyårslöfte (som jag dock aldrig håller) men ändå. nyttig mat kan vara jävligt gott. men visst är väl choklad tusen gånger godare? jaaaaaaaaaaaaa. men NU ska jag börja kämpa. eller ja, på lördag....... eller kanske måndag..... eller kanske nästa vecka......

look up, I look up at night, planets are moving at the speed of light

har fått min nya fina analoga kamera. vill bara springa ut och fota. är dock alldeles för mörkrädd. aosch. får helt enkelt vänta tills imorgon. då ska det jagas bilder till lite projektarbete. tror jag.

there's still a little bit of your song, in my ear


RSS 2.0